Kom binnen

Entree

Een kaartje voor de film kost € 8,50.

Vrienden van HETKIJKHUIS betalen op vertoon van hun Vriendenpas € 6,50.

E-tickets

Om een e-ticket te kopen met korting selecteer je de prijs ‘Vriend € 6,50’ en vervolgens vul je het nummer van je persoonlijke Vriendenpas in én de postcode. Als je ook kaartjes voor andere Vrienden wilt kopen, vul je steeds hun pasnummer en postcode in. Daarna reken je alles af.

Met een e-ticket hoef je niet langs de kassa, je kunt het e-ticket aan de zaal laten scannen. Heb je een e-ticket gekocht met Vriendenkorting, dan moet je ook de persoonlijke Vriendenpas laten zien. Lukt het je niet een e-ticket uit te printen, dan kunt je dat bij de kassa laten doen. Het is dan wel handig het bestelnummer bij de hand te hebben.

 

Als je niet meer kan komen

Annuleren

Indien je de filmvoorstelling onverwacht niet kunt bijwonen dan geven we geen restitutie. De reden is dat de gelden direct na aankoop al bij de rechthebbenden zijn. Uitzondering hierop zijn situaties waarbij er sprake is van nalatigheid van HETKIJKHUIS of het niet doorgaan van een film. We proberen dan samen tot een oplossing te komen.

Pinnen

Met het oog op de veiligheid van onze medewerkers èn de stijgende kosten rondom het contante geldverkeer kun je bij ons uitsluitend pinnen.

(https://filmtheaterHETKIJKHUIS.nl/kaarten/informatie)